Grote natuurlijke tuin met boomgaard

Kom tot rust in de ruime tuin (1.500 m²) met authentieke boomgaard. Je kan er ontspannen, genieten van de zon, bekomen in de schaduw, spelen, fruit plukken... We onderhouden de tuin op een ecologische manier onderhouden, waarbij we extra aandacht geven aan biodiversiteit. 

Boomgaard

In de tuin springt de indrukwekkende notenlaar in het oog. Je kan heerlijk uitblazen in de schaduw onder zijn immense bladerdak.

Daarnaast vind je verschillende appel-, peer- en pruimenbomen. Hou je niet in om van het rijpe fruit te proeven! In de lente zorgen de prachtige bloesems voor jouw favoriete instagram-foto 😉 Een gemengde (inheemse) heg vormt een natuurlijke omheining.

Vooraan hebben we een nieuwe lindeboom geplant. Op boerenerven stond dit vroeger als teken van gastvrijheid. Dat leek ons wel passend om jullie hartelijk te verwelkomen in onze vakantiewoning die bovendien in de lindestraat staat.

Speelruimte

Trek je speelkleren aan en ga heerlijk ravotten, verstoppertje spelen, rollen in het gras, klimmen in de bomen, voetballen en leef je helemaal uit op de speelberg.

Terras

Vlakbij de keuken kan je buiten eten of gezellig samen iets drinken op het ruime terras.
Zoek je een koelere plek in de zomer? Onder de kastanje- en perenbomen vind je een heerlijke schaduwplek. Hangmatten: check!
Of je kan even helemaal ontsnappen aan de drukte van de buitenwereld onder de laaghangende takken van de grote walnotenboom.

Fietsenstalling

In de tuin vind je een ruime fietsenberging waar je je fiets achter slot kan stallen. Er zijn ook oplaadpunten voor je elektrische fiets en een kraantje om je mountainbike te wassen.