Met de fiets langs de Schelde, door het bos of langs de velden.

De fiets is hét ideale middel om de buurt te verkennen. Neem je eigen fiets mee of huur er een bij het toeristisch infokantoor. Je kan gebruik maken van de fietsenstalling waar alle je de fietsen veilig kan opbergen. Er zijn ook laadpunten voorzien voor je elektrische fiets.
Je kan aan het Donkmeer ook een tandem of kinderfiets huren!

Tips voor trips!

Eerst met ons twee, dan met de aanhangwagen en nu met ons vier op de fiets... Trappen doen we met of zonder kinderen. Bij je aankomst leggen we verschillende routes klaar met tips op maat!

Uitgestippelde fietsroutes

Net als de wandelpaden is er ook een uitgebreid aanbod aan uitgestippelde fietsroutes. De 'Kappellekesroute' passeert langs de Limonadefabriek. Haal je fiets uit de fietsenstalling en je bent vertrokken. Ontdek alle routes hier

Fietsknooppunten

Limonadefabriek Flora ligt op het fietsknooppunt-netwerk tussen nummer 38 en 44. Ook hier trap je direct rondjes op de mooiste wegen.
Bepaal zelf hoeveel kilometer je wil fietsen en welke route je wil nemen. Schrijf de nummers op en je bent weg. Tips voor een cafeetje of rustplek onderweg geven we maar al te graag ;-) Bekijk het knooppunt-netwerk hier

Klik op de foto's om te vergroten