Toegankelijkheid

Al bij het tekenen van de plannen voor de woning was toegankelijkheid een belangrijk aandachtspunt. In overleg met Toerisme Vlaanderen en Inter is de woning zo ontworpen dat personen met rolstoel hier comfortabel op vakantie kunnen komen. We streven naar een A+ toegankelijkheidslabel van Toerisme Vlaanderen. Van zodra het label behaald is, maken we dit hier bekend.

Algemeen

Het volledige gelijkvloers is rolstoeltoegankelijk. Er is rekening gehouden met draaicirkels van 150 cm en deuropeningen van minstens 90 cm. Ook de doorgang naar de tuin is vlot mogelijk met rolstoel.

Badkamer

De badkamer is voldoende ruim en heeft een inloopdouche met opklapbaar douchezitje, een toilet met toiletbeugels en een aangepaste wastafel.

Parking

Vooraan de woning is een 'comfortplaats' voorzien. Deze is ruimer dan de andere parkeerplaatsen en bevindt zich vlak naast de ingang van de woning.

Tuin

De paden rondom het huis zijn waterdoorlatend maar goed toegankelijk voor personen in een rolstoel. Het terras achteraan sluit mooi aan met de binnenruimte en is dus vlot toegankelijk. De tuin zelf is een boomgaard met weiland en is minder comfortabel toegankelijk.

In de buurt

Erop uit? Dat kan! Je vindt twee toegankelijke wandelroutes in de buurt: rond het Donkmeer en rond het Molsbroek (Lokeren). Meer info op de site van Routen. We helpen je ook graag verder met tips voor restaurants die extra aandacht hebben voor mensen met een beperking.

Huisdieren zijn niet toegelaten maar we maken een uitzondering voor een assistentiehond. Dit dient u wel mee te delen bij je reservatie.

Wij staan altijd open om verbeteringen aan te brengen. Laat het ons weten.

Foto's volgen.
Neem contact met ons op indien je specifieke vragen hebt.